websikehealthcheck
websikehealthcheck

Építsd biztos alapokra a céged!

 

 

 

Építsd biztos alapokra a céged!

 

 

 

 

Ezt sokan nem tudják, pedig fontos lehet…

A cégalapítást a legtöbben az ügyvédnél kezdik, pedig ideális esetben nem ez a folyamat első lépése. Plusz köröket és macerát spórolhatsz meg magadnak, ha elsőként a könyvelővel konzultálsz. Érdemes ugyanis még az ügyvéd előtt meghatározni, hogy milyen legyen az adózási forma, így elkerülhető, hogy később mindez dupla bevallást és beszámolót okozzon, illetve plusz költséggel járjon.

Az elsők között javaslom tisztázni a tulajdonosok közötti jogviszonyt, a cégen belüli munkaviszonyokat és a megbízási viszonyokat is. A legpraktikusabb és leghatékonyabb megoldás, ha akkor mész az ügyvédhez, amikor mindez már rendben van.

 

 

Cégalapítás - Plusz köröket és macerát spórolhatsz meg magadnak, ha elsőként a könyvelővel konzultálsz. - Vasvári Irén - Viren könyvelőiroda

 

Vasvári Irén

 

 

“Mire kell még figyelnem cégalapításkor?”

Vasvári Irén vagyok, a könyvelőváltás szakértője és az adó optimalizálás általi megtakarítások fanatikusa.

25 évnyi mérlegképes könyvelőként és vállalkozóként szerzett tapasztalattal segítek a vállalkozóknak, hogy a cégalapítás flottul menjen és ne később szembesüljenek a tájékozatlanság vagy figyelmetlenség miatti hibákkal és plusz költségekkel.

 

 

Nincs veszítenivalód…

 

Jelentkezz a cégalapítás előtti konzultációra itt!

A konzultáció a Viren Könyvelőiroda vezetőjével, Vasvári Irénnel történik.

Díja: 20.000 Ft + ÁFA / óra
(bruttó 25.400 Ft)

A jelentkezéshez töltsd ki ezt az űrlapot és hamarosan felveszem veled a kapcsolatot, hogy megnézzük az igényeid alapján, valóban neked való-e a konzultáció és egyeztessük az időpontot!

 

 

 

Hívj most!

+36 70 326 8261