websikehealthcheck
websikehealthcheck

 

Mennyibe kerül a könyvelés?

Akár cégalapítás előtt állsz, akár “rutinos” vállalkozó vagy, elengedhetetlen, hogy legyen a cégnek egy megbízható könyvelője,
aki naprakész tudással rendelkezik. “De mennyibe fog ez kerülni?” – ez az első kérdések egyike általában,
pedig nem ez a legfontosabb szempont, vagy legalábbis nem így kellene lennie…

 

 

Árlista helyett személyre szabott megoldásokkal várunk!

Nincs két egyforma cég… ezért nálunk nincs előre kialakított fix árlista. Számunkra a könyvelés egy bizalmi pozíció, nem lehet csupán számok alapján kiválasztani azt az embert, akire rábízod a céged pénzügyeit.

Egy nem megfelelően kiválasztott szakember rengeteg bosszúságot, elpazarolt időt és ablakon kidobott pénzt okozhat, ezért nem árt több szempontot is figyelembe venni!

Épp ezért én mindig azt javaslom azoknak, akik hozzám fordulnak könyveléssel kapcsolatos kérdésekben, hogy első lépésként jöjjenek el egy konzultációra, ahol felmérjük a jelenlegi helyzetet és megnézzük, milyen lehetőségek állnak a vezető rendelkezésére, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a cég pénzügyeiből legálisan!

 

 

 

 

Kérj időpontot a konzultációra!

A konzultáció a Viren Könyvelőiroda vezetőjével, Vasvári Irénnel történik.

Díja: 20.000 Ft + ÁFA / óra (bruttó 25.400 Ft), ami elenyésző összeg ahhoz képest, amekkora veszteséget okozhat egy rosszul megválasztott könyvelő.

A beszélgetés után pontosan látni fogod, mire érdemes figyelned vezetőként és milyen lehetőségeid vannak illetve mekkora összeget takaríthatsz meg!

Kérj időpontot az űrlap kitöltésével! 

Mi történik ezután?

A jelentkezésed után hamarosan felveszem veled a kapcsolatot, hogy megnézzük az igényeid alapján, valóban neked való-e a konzultáció és egyeztessük az időpontot!

 

 

Hívj most!

+36 70 326 8261